Natuurlijk tanden bleken

Tanden bleken levert u een verzorgde witte glimlach. Keep on Smiling! Wij noemen het natuurlijk tanden bleken, omdat wij werken met peroxide vrije bleekgel. Deze tast het glazuur en eventuele vullingen niet aan. Daarom is het natuurlijk tanden bleken met onze bleekgel zeer veilig.

De natuurlijke tanden bleek methode i.c.m. de door ons gebruikte Blue Light Plasmalamp is snel en efficiënt. De componenten die gebruikt worden reinigen grondig het tandoppervlak. Dit zorgt ervoor dat de aanslaag van uw tanden gaat en de originele wit kleur tevoorschijn komt.

De voordelen van tanden bleken bij Aesthetic Company Apeldoorn:

• Witte tanden in 30-60 minuten
• Voor mannen en vrouwen
• Geheel veilig voor tanden en tandglazuur
• Geen gebruik van waterstofperoxide
• Gegarandeerd resultaat
• Vakkundig advies

Prijzen natuurlijk tanden bleken

Natuurlijk witte tanden 1

Effectieve bleektijd 2 x 20 minuten

Normaal € 75,- 
Nu tijdelijk 49 euro

Natuurlijk witte tanden 2

Effectieve bleektijd 3 x 20 minuten

€ 110

Whitening tandpasta

€ 15

Onze werkwijze

Bij Aesthetic Company Apeldoorn staan wij voor een uitbreide informatie verstrekking. Zowel op onze website als ook bij ons in de praktijk.

Voorbereiding op de behandeling

Voorafgaand aan de behandeling neemt onze specialist de diverse anamnese en toestemmingsformulieren met u door. Ook wordt uw huidige tandkleur bepaald met behulp van de speciale shade-guide.

De behandeling

Een tandenbleek behandeling bestaat uit meerdere repeterende sessies. 1 sessie duurt circa 20 minuten. Wij bieden 2 x 20 minuten aan en 3 x 20 minuten. Afhankelijk van de aanslag op de tanden kan daar een keus uit gemaakt worden. In de meeste gevallen geeft een behandeling van 2 opeenvolgende sessies van 20 minuten een goed en bevredigend resultaat.  

Tijdens de behandeling krijgt u een speciaal bitje in uw mond. Deze spreid uw mond waardoor uw tanden ‘bloot’ komen te liggen en wij de bleekgel aan kunnen brengen. Deze wordt geactiveerd middels de speciale Blue Light Plasmalamp.

Na de behandeling

Voor na de behandeling ontvangt u ons nazorg formulier waar al de do’s en dont’t nogmaals in vermeld staan. Belangrijk is dat u het eerste uur na de behandeling niks eet en drinkt (geen kleurstoffen op uw tanden laat komen).

Adviezen voor en na de behandeling

Voor de behandeling:
Voor de behandeling hoeft u nergens rekening mee te houden, u mag alles gewoon eten en drinken. Eventueel is het verstandig om voor de behandeling goed te eten, omdat dit na de behandeling de eerste paar uur wordt afgeraden omdat de tanden nog iets nableken.

Na de behandeling:
Wacht tot 1 uur na de behandeling om iets te eten, te drinken of te roken, LET OP: Het liefst de eerste 24 uur niet in aanraking komen met sterk gekleurde voeding of dranken (= geen koffie, thee, wijn, frisdranken, tomatensaus etc.)

Om het resultaat zo optimaal en langdurig mogelijk te houden adviseren wij om de Whitening tandpasta thuis te gebruiken.

Tanden bleken voor en na

De voordelen van Aesthetic company Apeldoorn

  • Ervaren specialisten
  • Hoogwaardige apparatuur en behandelingen
  • Eigen parkeerplaatsen
  • Voor mannen en vrouwen
  • Gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek

Stuur ons een bericht

Kies een optie
Definitief ontharen
Cryolipolyse
Tattoo verwijderen
Plasma Lift
Gezichtsbehandeling
Natuurlijk tanden bleken
Cupping
Ontspanningsmassage
Anders namelijk...