Gezichtsbehandeling Apeldoorn
Huidverbeterende gezichtsbehandelingen

Niet zomaar een gezichtsbehandeling...

Een gezichtsbehandeling bij Aesthetic company wordt volledig afgestemd op de behoefte van uw huid.

De 3 productlijn die wij voor onze gezichtsbehandelingen gebruiken zijn van het revolutionaire merk Dr. Eckstein.  Deze zijn internationaal bewezen en al meer dan 70 jaar succesvol is in het verzorgen van de huid en verbeteren van de huidstructuren.

Er zijn meer dan 100 high-end producten in het assortiment, die verschillende doelen realiseren. Hierdoor zijn wij in staat om elke behandeling op maat te creëren. Aesthetic Company wilt de beste resultaten behalen op de meest efficiënte manier.

• Een revolutionair merk dat staat voor resultaat
• Huidverbetering, anti aging en ontspanning in 1
• Hoogwaardig gecertificeerde producten
• Op maat gemaakte behandelingen

• Behandelstoel voorzien van verwarming

De Aesthetic Gezichtsbehandelingen

Aesthetic Classic gezichtsbehandeling
Deze behandeling is de basis van een goede verzorging. Tijdens deze behandeling wordt de huid gereinigd en verzorgt met de producten die op uw huid aansluiten.
>>> Reiniging, modeleren van de wenkbrauwen, intensieve peeling, oogmassage,  onzuiverheden verwijderen, masker en verzorging. 

€ 60

Aesthetic Total Care gezichtbehandeling
Deze behandeling is gericht op het reinigen en verzorgen van de huid en tevens een stukje ontspanning. Tijdens de behandeling passen we de producten volledig aan op de wensen van uw huid.
>>> Reiniging, modeleren van de wenkbrauwen, intensieve peeling, oogmassage,  onzuiverheden verwijderen, massage van het gelaat, masker en verzorging. 

€ 75

Aesthetic Age Renewing gezichtsbehandeling
Deze behandeling staat in het teken van de veroudering van de huid. Met de producten van de collagen lijn zorgen we voor een intensieve verzorging, waardoor de huid gladder, soepeler en stralender wordt.
>>> Reiniging, modeleren van de wenkbrauwen, intensieve peeling, oogmassage, verzorgend ampul,  onzuiverheden verwijderen, massage van het gelaat en decolleté, speciaal masker en verzorging.

€ 90

Aesthetic Refine en Refresh gezichtsbehandeling
Het doel van deze behandeling is het intensief reinigen van de huid door middel van een fruitzuur peeling. Het hoofdingrediënt is citroenzuur. Tijdens deze behandeling gaan we op een milde manier de huid ontdoen van dode huidcellen. Hierdoor stimuleren we de cel vernieuwing en bevorderen we de absorptie van de huid voor de werkzame producten die we aanbrengen. De huid voelt gladder, is zachter en gaat weer stralen. Om het optimale uit uw behandeling te halen adviseren we deze behandeling in een kuurverband.
>>> Reiniging, intensieve fruitzuur peeling, oogmassage, verzorgend complex,  onzuiverheden verwijderen, masker en verzorging. 

€ 72,50

Extra's

Wenkbrauwen modeleren

€ 15

Harsen bovenlip

€ 12,50

Harsen bovenlip (in gezichtsbehandeling)

€ 9

Harsen kin

€ 12,50

Harsen kin (in gezichtsbehandeling)

€ 9

Harsen bovenlip en kin

€ 16,50

Harsen bovenlip en kin (in gezichtsbehandeling)

€ 12,50

Harsen gezicht

€ 25

Harsen gezicht (in gezichtsbehandeling)

€ 18,75

Verven wimpers

€ 15

Verven wimpers (in gezichtsbehandeling)

€ 9,95

Verven wenkbrauwen inclusief modeleren (in gezichtsbehandeling)

€ 9,95

Verven wimpers en wenkbrauwen inclusief modeleren (in gezichtsbehandeling)

€ 23,50

Onze productlijnen

Binnen onze praktijk maken wij gebruik van de 3 top lijnen van Dr. Eckstein.

De Azuleen lijn

Azuleen, afkomstig uit de kamilleplant, heeft een ontstekingsremmende en verzachtende werking. Deze lijn is zeer geschikt voor de couperose, gevoelige en acne huid.

De carotin lijn: Dit is een lijn voor de vochtarme huid met de eerste tekenen van veroudering. Caroteen op basis van wortel extract helpt de vochtbalans te herstellen en de fijne lijntjes te verminderen. De huid wordt gladder en soepeler en helpt de huid het natuurlijke evenwicht in stand te houden.

De Collageen lijn

Met deze lijn kunnen we de vochtarme veeleisende huid behandelen.


De collagen lijn is een rijke verzorgende lijn die de huid intensief hydrateert, het vermogen tot vochtopname verbetert en de huid beschermt tegen vroegtijdige huidveroudering.

Tijdens alle gezichtbehandelingen, behalve de Refine en Refresh, gebruiken we de Ferment Schälung peeling. Dit is een enzymatische, huidfysiologische en biologische peeling. Deze peeling splits de verklevingen tussen de overtollige huidschilfers (corneocyten) op en maakt de corneocyten los van hun verankering.  Bevat een natuurlijke zwavelgeur.

De AHA exfoliation, oftewel de fruitzuurpeelingen

Deze Peeling gebruiken we tijdens de Refin en Refresh gezichtsbehandeling. Deze peeling is ontwikkeld  om de oppervlakte van de huid te verfijnen. Deze peeling bestaat uit 2 producten.


1. Het AHA Descutin serum: Dit serum reinigt de porien grondig en lost overtollige huidschilfers (corneocyten) zachtjes op, zodat ze gemakkelijk door het serum kunnen worden geabsorbeerd en met water kunnen worden afgespoeld. De huid ziet er zuiver en gladder uit. Het helpt ruimte te creëren voor de aanwezigheid van jongere hoorncellen. Daarnaast bereid het serum de huid optimaal voor, voor de volgende stappen van de behandeling.

2. AHA Koalin Peel Pack: Maakt de ankers van de overtollige huidschilfers (corneocyten) voorzichtig los, zodat ze gemakkelijk met de pakking kunnen worden verwijderd. Helpt ruimte te creëren voor een jeugdige uitstraling van de huid. Zorgt voor een egale uitstraling en een glad, zacht huidgevoel.

De voordelen van Aesthetic company Apeldoorn

  • Ervaren specialisten
  • Hoogwaardige apparatuur en behandelingen
  • Eigen parkeerplaatsen
  • Voor mannen en vrouwen
  • Gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek

Stuur ons een bericht

Kies een optie
Definitief ontharen
Cryolipolyse
Tattoo verwijderen
Plasma Lift
Gezichtsbehandeling
Natuurlijk tanden bleken
Cupping
Ontspanningsmassage
Anders namelijk...