Cryolipolyse: definitief vet verwijderen bij mannen en vrouwen

Verlies 20 tot 30% vet in 1 behandeling!

Cryolipolyse is een innovatieve methode om zonder chirurgische ingreep vet te verwijderen. Deze techniek maakt gebruik van gecontroleerde koeling om vetcellen te kristalliseren en ze op natuurlijke wijze door het lichaam te laten afvoeren. Het is een veilige en effectieve manier om hardnekkige vetophopingen aan te pakken die niet reageren op dieet en beweging. Of je nu worstelt met een buikje, love handles of een onderkin, cryolipolyse biedt een oplossing zonder hersteltijd en zonder de risico's van een operatie.

Wat is cryolipolyse precies?
Cryolipolyse, ook bekend als vet bevriezen, is een niet-invasieve behandeling die gericht is op het verminderen van vetcellen in specifieke delen van het lichaam. Het is een populaire keuze voor zowel mannen als vrouwen die op zoek zijn naar een manier om af te vallen en vet te verwijderen zonder de noodzaak van een operatie.

Hoe werkt het?

 • Selectieve koeling: De innovatieve 360-graden gekoelde behandelkop richt zich op vetcellen, die gevoeliger zijn voor kou dan omliggend weefsel.
 • Natuurlijk proces: Na de behandeling voert het lichaam de dode vetcellen geleidelijk af.
 • Langdurig resultaat: Omdat de vetcellen worden verwijderd, komen ze niet terug, wat zorgt voor een blijvend resultaat.

Vet bevriezen in de media

Cryolipolyse vet bevriezen wordt door steeds meer bekend en onbekend Nederland ondergaan. Allen bij verschillende praktijken/ klinieken, maar met eenzelfde doel; het bevriezen van ongewenste vetcellen.

Cryiolipolyse na 1 behandeling

Cryolipolyse resultaat na 1 behandeling.

Frans Duijts
Bridget Maasland
Estelle Cruijff
Heleen van Royen
Monique Westenberg
Isa Hoes

Voordelen van cryolipolyse

Cryolipolyse biedt diverse voordelen ten opzichte van traditionele methoden voor vetverwijdering:

 • Geen operatie en dus geen littekens of hersteltijd.
 • Korte behandelingen van 40 minuten.
 • Veilig en comfortabel, met minimale bijwerkingen.
 • Geschikt voor diverse lichaamsdelen, zoals de buik, flanken, benen en onderkin.

Een content heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

Bekijken
Aanmelden
Cryo man

Jouw pad naar een strakker lichaam

Ben je klaar om de stap te zetten naar een strakker lichaam? Wij helpen je graag verder met een persoonlijk behandelplan. Onze specialisten staan klaar om je te voorzien van alle informatie en je te begeleiden naar het resultaat dat je voor ogen hebt.

 • Gratis intake: Tijdens een vrijblijvend gesprek bespreken we je wensen en de mogelijkheden.
 • Persoonlijke aanpak: Elke behandeling wordt afgestemd op jouw lichaam en doelen.
 • Deskundige begeleiding: Onze ervaren specialisten zorgen voor een veilige en comfortabele ervaring.

De voordelen van vet bevriezen middels cryolipolyse bij Aesthetic Company Apeldoorn

• Gratis en vrijblijvend intakegesprek• Als enige in Apeldoorn met de nieuwste, in Nederland ontwikkelde, apparatuur
• 360-graden koeling in de behandelkoppen
• Getest door de Consumentenbond 
• Weg = Weg. Geen ‘jojo’ effect, vetcellen worden definitief verwijderd
• Geen apart dieet
• Geen hersteltijd
• Voor mannen en vrouwen

Prijslijst cryolipolyse

Al onze cryolipolyse behandelingen worden uitgevoerd met 360-graden gekoelde behandelkoppen. Deze geven het beste resultaat. Er kunnen maximaal 4 plaatsing tegelijk plaatsvinden.

 • Intake/ adviesgesprek van 30 minuten: Normaal 30 euro, nu gratis
 • 1 plaatsing lichaam € 175
 • Elke extra plaatsing lichaam € 100 per plaatsing
 • Onderkin 2 plaatsingen € 175

Wat kost Cryolipolyse?

Intake/ adviesgesprek van 30 minuten

Normaal 30 euro,
nu GRATIS

1 plaatsing lichaam

€ 175

Elke extra plaatsing lichaam

€ 100 per plaatsing

Onderkin 2 plaatsingen

€ 175

Meer informatie

Wil je meer weten over cryolipolyse, lees dan onderstaande dropdown menu's waar wij er meer over uitleggen. Graag persoonlijk advies? Plan dan een gratis intakegesprek waarin wij u alles rustig uitleggen.

Intakegesprek

In het intakegesprek legt onze specialist alles uit over de cryolipolyse behandeling. Uw wensen worden besproken en onze specialist zal de gewenste behandellocatie inspecteren of deze ook geschikt is voor de behandeling. Als laatst neemt onze specialist de contra indicaties en medische anamnese lijsten met u door. Bij een goed gevoel wordt een vervolgafspraak gemaakt voor de behandeling.

De cryolipolyse behandeling

Voorafgaand aan de behandeling maakt de specialist foto’s van de te behandelen zone(s). Deze foto's zijn om de voortgang gericht te kunnen monitoren en worden uiteraard volledig vertrouwelijk behandeld. De specialist zal de zone op uw huid aftekenen waarna u op de behandelstoel plaats kunt nemen. Om de huid te beschermen tegen de gedoseerde kou wordt een koele gelpad aangebracht. De applicator wordt op de huid aangebracht en de sterke vacuüm zuigt de huid en vetcellen in de applicator. Hierdoor kunnen de vetcellen optimaal gekoeld en gekristalliseerd ‘bevroren’ worden. Een natuurlijk ontsteking en verwijderingsproces treedt in gang ‘apoptose’, waardoor het lichaam de gekristalliseerde/ dode vetcellen zal verwijderen.

Tijdens de behandeling

Aan het begin van de behandeling worden de huid en vetcellen middels een krachtige vacuüm in de applicator gezogen tussen twee koelplaten. Deze zuigkracht/ vacuüm kan een trekkend en knijpend gevoel geven. De eerste paar minuten kunt u tintelingen merken wat veroorzaakt wordt door de kou. Deze sensatie verdwijnt binnen een aantal minuten zodra de zone gevoelloos wordt door de kou.

Tijdens de behandeling kunt u wat lezen of gewoon ontspannen liggen. De behandeling van een zone/plaatsing duurt 1 uur. Hierna wordt de applicator van de huid verwijderd en wordt de plek direct stevig gemasseerd.

Na de behandeling

Aangezien het geen chirurgische ingreep is, is er geen hersteltijd. Na de behandeling kunt u gewoon uw dagelijkse activiteiten verder oppakken. De specialist zal u wel nog enkele instructies meegeven/ zaken waar u op dient te letten. Het aantal vetcellen zal zienderogen verminderen = een zichtbare vermindering van de vetophoping!

De medische onderbouwing van cryolipolyse

Het cryolipolyse proces is ontdekt door de dermatologen dr. Dieter Manstein en dr. R. Rox Anderson, verbonden aan het Wellman Center for Photomedicine, Massachusetts General Hospital in Boston (VS), een ziekenhuis dat gelieerd is aan Harvard Medical School. Klinisch onderzoek onder honderden patiënten toonde aan dat cryolipolyse een effectieve manier is om vet te verminderen, zonder het risico en de hersteltijd van een operatie of chirurgische ingreep.

Het resultaat is een zichtbare, natuurlijk ogende vetreductie in de behandelde gebieden. Aanvullende onderzoeken door Harvard en andere expertisecentra bevestigden dat wanneer vetcellen gedurende een langere periode worden blootgesteld aan nauwkeurig gedoseerde kou, deze cellen geleidelijk zullen afnemen en verdwijnen. Dit proces wordt “geïnduceerde apoptose” genoemd.

Verschil tussen cryolipolyse en dieten

De meeste mensen die een dieet volgen verliezen gewicht zolang ze op dieet zijn. Echter, wanneer ze stoppen met het dieet vervallen ze vaak in hun oude gewoonten en komen ze weer aan (jojo-effect). Een ander nadeel van een dieet is dat je, in je hoofd, voortdurend met ‘(niet) eten’ bezig bent. Je vecht als het ware tegen jezelf. Dit maakt het moeilijk om een dieet vol te houden. 

Gewichtsverlies en vetreductie worden vaak door elkaar gehaald. Het zijn alleen twee heel verschillende dingen. Bij afvallen middels diëten, andere technieken en sporten worden de vetcellen kleiner, het aantal vetcellen blijft echter gelijk. Wordt men weer zwaarder dan nemen de vetcellen weer in omvang toe. 

De cryolipolyse techniek daarentegen vermindert daadwerkelijk het aantal vetcellen in de behandelde gebieden en weg = weg.

Aantal benodigde behandelingen

Cryolipolyse ‘het bevriezen van vetcellen’ is een zeer effectieve, figuur corrigerende behandeling die zeer geschikt is om de moeilijke pondjes en kilo’s kwijt te raken.

Al na één behandeling kunt u tot 20% reductie in vetcellen bereiken! Gedurende de tweede en derde behandeling kan het aantal vetcellen met 30% tot 40% worden verminderd. Een behandeling duurt gemiddeld een uur en over het algemeen zijn 3 behandelingen nodig om het meest optimale resultaat te bereiken. Tussen de opeenvolgende behandelingen van eenzelfde plaatsing / zone  dient een periode te zitten van 10-12 weken.  

De vetcellen die vernietigd zijn, zijn weg. Echter kunnen altijd nieuwe vetcellen ontstaan door een aanpassing in levensstijl zoals te veel eten. Met name het vergroten/ opblazen van vetcellen en het splitsen wordt veroorzaakt door de levensstijl. Afhankelijk van de levensstijl kan het nodig zijn om 1 of meerdere onderhoudsbehandelingen per jaar in te plannen.

Onze apparatuur

Wij bieden de hoogste kwaliteit tegen een betaalbare prijs! Er wordt gewerkt met het nieuwste en meest krachtige cryolipolyse systeem, de Body-wizard Duo van MedCos Skinsolutions. Naast de uitstekende resultaten die met de Body-wizard bereikt worden, biedt het systeem vele extra voordelen ten opzichte van andere systemen; 

 • Meerdere behandelkoppen voor diverse locaties
 • Er kunnen meerdere plaatsingen gelijktijdig plaatsvinden
 • Unieke Peltier koeling en 360-graden koeling in de behandelkoppen (in tegenstelling tot andere verkrijgbare apparatuur). Dit uitmuntende koelmechanisme zorgt er voor dat de ongewenste vetcellen in een heel korte tijd de gewenste temperatuur bereiken om te bevriezen. Andere apparatuur bereiken deze waardes pas na gemiddeld een uur, waardoor een behandeling weinig tot geen resultaat geeft.

De combinatie van de beste apparatuur en onze volledig opgeleide, gecertificeerde en vakbekwame behandelend specialist geeft u de beste resultaten!

"Zeer tevreden over de uitleg en behandeling."

Nelleke

"Vriendelijke en goede service en kennis van zaken!"

Debbie

"De dame die me hielp was heel vriendelijk en gaf me goede duidelijke uitleg. Ik voelde me op mijn gemak en ben blij met het resultaat."

Nikki

De voordelen van Aesthetic company Apeldoorn

 • Ervaren specialisten
 • Hoogwaardige apparatuur en behandelingen
 • Eigen parkeerplaatsen
 • Voor mannen en vrouwen
 • Gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek

Stuur ons een bericht

Kies een optie
Definitief ontharen
Cryolipolyse
Tattoo verwijderen
Plasma Lift
Gezichtsbehandeling
Natuurlijk tanden bleken
Cupping
Ontspanningsmassage
Anders namelijk...