Cryolipolyse: Definitief vet verwijderen voor mannen en vrouwen

Bevries uw vet!

Hoe fijn zou het zijn om definitief afscheid te nemen van je ongewenste/ overtollige vetcellen? Met onze klinisch bewezen cryolipolyse behandeling is dit mogelijk! Tijdens de behandeling van slechts 45 minuten worden de vetcellen op de gewenste locatie(s) bevroren waardoor deze op een natuurlijke wijze afgevoerd worden door het lichaam, het apoptose proces. Doordat de vetcellen definitief verwijderd worden geeft de cryolipolyse behandeling een blijvend resultaat. Cryolipolyse bij Aesthetic Company Apeldoorn is bewezen veilig, zonder operatie en zonder hersteltijd. 

Vet bevriezen in de media

Cryolipolyse vet bevriezen wordt door steeds meer bekend en onbekend Nederland ondergaan. Allen bij verschillende praktijken/ klinieken, maar met eenzelfde doel; het bevriezen van ongewenste vetcellen.

Frans Duijts
Bridget Maasland
Estelle Cruijff
Heleen van Royen
Monique Westenberg
Isa Hoes

De voordelen van vet bevriezen middels cryolipolyse bij Aesthetic Company Apeldoorn

• Gratis en vrijblijvend intakegesprek• Als enige in Apeldoorn met de nieuwste, in Nederland ontwikkelde, apparatuur
• 360-graden koeling in de behandelkoppen
• Getest door de Consumentenbond 
• Weg = Weg. Geen ‘jojo’ effect, vetcellen worden definitief verwijderd
• Geen apart dieet
• Geen hersteltijd
• Voor mannen en vrouwen

De enige methode die écht werkt

Bij Aesthetic Company Apeldoorn kunnen bij mannen en vrouwen de meest voorkomende probleemzones effectief aanpakken 'vet bevriezen' in een cryolipolyse behandeling van slechts 1 uur.

De cryolipolyse vet bevriezen behandeling kan plaatsvinden op onder andere de volgende zones:

 • Buik
 • ‘Love handles’
 • Venusheuvel
 • Binnenkant bovenbenen
 • Banana roll (onderkant van de billen)
 • Knieën
 • Onderkin

Prijslijst cryolipolyse vet bevriezen Apeldoorn

Intake/ adviesgesprek

GRATIS

1 plaatsing lichaam

€ 175

Elke extra plaatsing lichaam

€ 100 per plaatsing

Onderkin 2 plaatsingen

€ 175

Onze werkwijze

Bij Aesthetic Company Apeldoorn staan wij voor een uitbreide informatie verstrekking. Zowel op onze website als ook bij ons in de praktijk.

Intakegesprek

In een geheel gratis en vrijblijvende intakegesprek legt onze specialist alles uit over de cryolipolyse behandeling. Uw wensen worden besproken en onze specialist zal de gewenste behandellocatie inspecteren of deze ook geschikt is voor de behandeling. Als laatst neemt onze specialist de contra indicaties en medische anamnese lijsten met u door. Bij een goed gevoel wordt een vervolgafspraak gemaakt voor de behandeling.

De cryolipolyse behandeling

Voorafgaand aan de behandeling maakt de specialist foto’s van de te behandelen zone(s). Deze foto's zijn om de voortgang gericht te kunnen monitoren en worden uiteraard volledig vertrouwelijk behandeld. De specialist zal de zone op uw huid aftekenen waarna u op de behandelstoel plaats kunt nemen. Om de huid te beschermen tegen de gedoseerde kou wordt een koele gelpad aangebracht. De applicator wordt op de huid aangebracht en de sterke vacuüm zuigt de huid en vetcellen in de applicator. Hierdoor kunnen de vetcellen optimaal gekoeld en gekristalliseerd ‘bevroren’ worden. Een natuurlijk ontsteking en verwijderingsproces treedt in gang ‘apoptose’, waardoor het lichaam de gekristalliseerde/ dode vetcellen zal verwijderen.

Tijdens de behandeling

Aan het begin van de behandeling worden de huid en vetcellen middels een krachtige vacuüm in de applicator gezogen tussen twee koelplaten. Deze zuigkracht/ vacuüm kan een trekkend en knijpend gevoel geven. De eerste paar minuten kunt u tintelingen merken wat veroorzaakt wordt door de kou. Deze sensatie verdwijnt binnen een aantal minuten zodra de zone gevoelloos wordt door de kou.

Tijdens de behandeling kunt u wat lezen of gewoon ontspannen liggen. De behandeling van een zone/plaatsing duurt 1 uur. Hierna wordt de applicator van de huid verwijderd en wordt de plek direct stevig gemasseerd.

Na de behandeling

Aangezien het geen chirurgische ingreep is, is er geen hersteltijd. Na de behandeling kunt u gewoon uw dagelijkse activiteiten verder oppakken. De specialist zal u wel nog enkele instructies meegeven/ zaken waar u op dient te letten. Het aantal vetcellen zal zienderogen verminderen = een zichtbare vermindering van de vetophoping!

De onderbouwing van cryolipolyse

Het cryolipolyse proces is ontdekt door de dermatologen dr. Dieter Manstein en dr. R. Rox Anderson, verbonden aan het Wellman Center for Photomedicine, Massachusetts General Hospital in Boston (VS), een ziekenhuis dat gelieerd is aan Harvard Medical School. Klinisch onderzoek onder honderden patiënten toonde aan dat cryolipolyse een effectieve manier is om vet te verminderen, zonder het risico en de hersteltijd van een operatie of chirurgische ingreep. Het resultaat is een zichtbare, natuurlijk ogende vetreductie in de behandelde gebieden. Aanvullende onderzoeken door Harvard en andere expertisecentra bevestigden dat wanneer vetcellen gedurende een langere periode worden blootgesteld aan nauwkeurig gedoseerde kou, deze cellen geleidelijk zullen afnemen en verdwijnen. Dit proces wordt “geïnduceerde apoptose” genoemd.

Verschil tussen cryolipolyse en diëten

De meeste mensen die een dieet volgen verliezen gewicht zolang ze op dieet zijn. Echter, wanneer ze stoppen met het dieet vervallen ze vaak in hun oude gewoonten en komen ze weer aan (jojo-effect). Een ander nadeel van een dieet is dat je, in je hoofd, voortdurend met ‘(niet) eten’ bezig bent. Je vecht als het ware tegen jezelf. Dit maakt het moeilijk om een dieet vol te houden. Gewichtsverlies en vetreductie worden vaak door elkaar gehaald. Het zijn alleen twee heel verschillende dingen. Bij afvallen middels diëten, andere technieken en sporten worden de vetcellen kleiner, het aantal vetcellen blijft echter gelijk. Wordt men weer zwaarder dan nemen de vetcellen weer in omvang toe. De cryolipolyse techniek daarentegen vermindert daadwerkelijk het aantal vetcellen in de behandelde gebieden en weg = weg.

Aantal benodigde behandelingen

Cryolipolyse ‘het bevriezen van vetcellen’ is een zeer effectieve, figuur corrigerende behandeling die zeer geschikt is om de moeilijke pondjes en kilo’s kwijt te raken. Al na één behandeling kunt u tot 20% reductie in vetcellen bereiken! Gedurende de tweede en derde behandeling kan het aantal vetcellen met 30% tot 40% worden verminderd. Een behandeling duurt gemiddeld een uur en over het algemeen zijn 3 behandelingen nodig om het meest optimale resultaat te bereiken. Tussen de opeenvolgende behandelingen van eenzelfde plaatsing / zone  dient een periode te zitten van 10-12 weken.  

De vetcellen die vernietigd zijn, zijn weg. Echter kunnen altijd nieuwe vetcellen ontstaan door een aanpassing in levensstijl zoals te veel eten. Met name het vergroten/ opblazen van vetcellen en het splitsen wordt veroorzaakt door de levensstijl. Afhankelijk van de levensstijl kan het nodig zijn om 1 of meerdere onderhoudsbehandelingen per jaar in te plannen.

Onze apparatuur

Wij bieden de hoogste kwaliteit tegen een betaalbare prijs! Er wordt gewerkt met het nieuwste en meest krachtige cryolipolyse systeem, de Body-wizard Duo van MedCos Skinsolutions. Naast de uitstekende resultaten die met de Body-wizard bereikt worden, biedt het systeem vele extra voordelen ten opzichte van andere systemen; 

 • Meerdere behandelkoppen voor diverse locaties
 • Er kunnen meerdere plaatsingen gelijktijdig plaatsvinden
 • Unieke Peltier koeling en 360-graden koeling in de behandelkoppen (in tegenstelling tot andere verkrijgbare apparatuur). Dit uitmuntende koelmechanisme zorgt er voor dat de ongewenste vetcellen in een heel korte tijd de gewenste temperatuur bereiken om te bevriezen. Andere apparatuur bereiken deze waardes pas na gemiddeld een uur, waardoor een behandeling weinig tot geen resultaat geeft.

De combinatie van de beste apparatuur en onze volledig opgeleide, gecertificeerde en vakbekwame behandelend specialist geeft u de beste resultaten!

Hét gespecialiseerde  beauty instituut in Apeldoorn

 • Ervaren specialisten
 • Hoogwaardige apparatuur en behandelingen
 • Eigen parkeerplaatsen
 • Voor mannen en vrouwen
 • Gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek

Stel een vraag

Kies een optie
Definitief ontharen
Cryolipolyse
Natuurlijk tanden bleken
Plasma Lift
Cupping
Ontspanningsmassage
Anders namelijk...