Tattoeage verwijdering
Tattoo verwijderen

Wilt u uw oude tatoeage laten verwijderen? Wij helpen u er vanaf.

Tatoeage verwijderen is een proces dat steeds populairder wordt, vooral omdat mensen spijt krijgen van hun tatoeages of omdat de tatoeages vervagen en er niet meer mooi uitzien.

Bij Aesthetic Company Apeldoorn bieden wij de beste lasertechniek aan om uw tatoeage effectief en veilig te verwijderen. Onze ervaren huidspecialisten zorgen ervoor dat de behandeling zo comfortabel mogelijk verloopt.

Joyce

Waarom kiezen voor tatoeage verwijderen?

Er zijn verschillende redenen waarom mensen ervoor kiezen om hun tatoeage te laten verwijderen:

  • Spijt van de tatoeage
  • Vervaging en lelijk worden van de tatoeage
  • Ruimte maken voor een nieuwe tatoeage

Onze geavanceerde laserbehandelingen zorgen ervoor dat uw tatoeage in meerdere sessies geleidelijk vervaagt en uiteindelijk verdwijnt.

Tattoo verwijderen

Hoe werkt het verwijderen van een tatoeage?

Het verwijderen van een tatoeage met laser is een veilige en effectieve methode. De laser breekt de inktdeeltjes in de huid af, waarna het lichaam deze kleine deeltjes op natuurlijke wijze afvoert.

Onze huidspecialisten zijn getraind in het gebruik van de nieuwste laserapparatuur, waardoor u verzekerd bent van de beste resultaten.

JoyceErvaring Tattoo verwijderen arm 1160x650
Ervaring Tattoo voor en na kopieren 1160x650

Kosten tattoo verwijderen

Als u de lengte x de breedte van uw tatoeage neemt weet u de cm2 van uw tatoeage. De prijzen voor tatoeage verwijderen zijn per behandeling.

Intake & adviesgesprek

gratis

Tot 1  cm²

€ 55

Tot 5  cm²

€ 70

Tot 1 0 cm²

€ 85

Tot 20  cm²

€ 100

Tot 35  cm²

€ 130

Tot 50 cm²

€ 160

Tot 75  cm²

€ 200

Tot 100 cm²

€ 240

Tot 150 cm²

€ 275

Tot 300 cm²

€ 345

Tot 500 cm²

€ 395

Blindtekst

Pigmentvlekken (per 5)

€ 75

Fibromen / Steelwratjes (per 5)

€ 75

Onze werkwijze

Bij Aesthetic Company Apeldoorn staan wij voor een uitbreide informatie verstrekking. Zowel op onze website als ook bij ons in de praktijk.

Intakegesprek en behandelplan

Voor de start van de behandeling vindt er een intakegesprek plaats. Deze behandeling is doorgaans geschikt voor iedereen. Onze specialist zal u informeren over de reële mogelijkheden en verwachtingen. Samen met u wordt een behandelplan opgesteld en besproken. Hierbij komen alle aspecten van de behandeling aan bod, zoals eventuele complicaties, het aantal behandelingen, kosten, en richtlijnen voor en na de behandeling.

De behandeling

De behandeling zelf is niet pijnloos, maar zeker ook niet pijnlijk. Het gevoel is te vergelijken met een elastiekje dat tegen de huid komt. Eerst wordt het te behandelen gebied geïnspecteerd, waarna de gehele tatoeage met de laser wordt behandeld. Na het laseren kunnen er witte plekjes (een witte waas) op het behandelde gebied ontstaan. Dit verdwijnt echter snel. Er wordt een steriel gaasje aangebracht. Het lichaam breekt de inkt in enkele weken af en voert deze zelfstandig af.

Aantal benodigde behandelingen

Het aantal behandelingen dat u nodig heeft, hangt af van verschillende factoren. Denk hierbij aan de diepte en dikte van de tatoeage, het moment waarop deze is gezet (ouderdom), en het type inkt. Onze huidspecialisten bespreken vooraf met u het te verwachten resultaat en het aantal benodigde behandelingen. Na elke behandeling zult u resultaat zien.

Prijslijst tattoo verwijdering

De prijs van de behandeling wordt bepaald door het formaat van de tatoeage. Als u de lengte x de breedte van uw tatoeage neemt weet u de cm2 van uw tatoeage. De prijzen voor tatoeage verwijderen zijn per behandeling.

Intake                 GRATIS
Tot 1 cm²            € 55 
Tot 5 cm²           € 70 
Tot 10  cm²         € 85 
Tot 20  cm²        € 100
Tot 35 cm²         € 130
Tot 50  cm²        € 160
Tot 75  cm²        € 200
Tot 100  cm²      € 240
Tot 150  cm²      € 275
Tot 300  cm²     € 345
Tot 500  cm²     € 395

Tatoeages boven de 500 cm2 kunnen veelal niet in 1 sessie in totaliteit behandeld worden. Hier wordt dan ook een specifiek behandeltraject en prijsopgave voor gemaakt.

De voordelen van Aesthetic company Apeldoorn

  • Ervaren specialisten
  • Hoogwaardige apparatuur en behandelingen
  • Eigen parkeerplaatsen
  • Voor mannen en vrouwen
  • Gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek

Stuur ons een bericht

Kies een optie
Definitief ontharen
Cryolipolyse
Tattoo verwijderen
Plasma Lift
Gezichtsbehandeling
Natuurlijk tanden bleken
Cupping
Ontspanningsmassage
Anders namelijk...