Capital K - Ook verkrijgbaar bij Aesthetic Company Apeldoorn!

Maak bij ons kennis met de unieke ontwerpen, hoogwaardige materialen en intense prints van Capital-K. Fashion tassen voor elke gelegenheid en elegante bikini’s, badpakken en stoere, sneldrogende zwembroeken. Ontdek de luxe, exclusieve collectie voor het hele gezin.

It’s always summer somewhere, even if you have a cloudy day, we bring the summer to you with Capital-K.

Capital-K draagt bij aan jouw luxe strandgevoel met matching swimwear waarin het hele gezin de show steelt. Ga je voor een stijlvolle en uiterst comfortabele bikini, met zwembroek voor man en zoon in dezelfde toffe print, afgestyled met matching badpakje voor je mini-me? Die luxe set waarmee jullie al flanerend over de boulevard de show stelen? Of twinnen met je bff’s op die zinderende beach party?

Capital-K laat zonder woorden jullie diepere connectie zien en zorgt ervoor dat het totaalplaatje klopt. Ontdek wat luxury swimwear met je doet. Capital-K vindt dat iedereen zich zonder zorgen vrij moet kunnen bewegen in badkleding. Of je nu een frisse duik neemt in zee, samen een zandkasteel bouwt of een fervent potje beach volleybal speelt. Dat uit zich in een stijlvolle en hoogwaardige collectie swimwear met een onovertroffen draagcomfort.

De voordelen van Aesthetic company Apeldoorn

  • Ervaren specialisten
  • Hoogwaardige apparatuur en behandelingen
  • Eigen parkeerplaatsen
  • Voor mannen en vrouwen
  • Gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek

Stuur ons een bericht

Kies een optie
Definitief ontharen
Cryolipolyse
Tattoo verwijderen
Plasma Lift
Gezichtsbehandeling
Natuurlijk tanden bleken
Cupping
Ontspanningsmassage
Anders namelijk...